Hva gjør at man velger en favoritt?

Favoritter er verdt å spare på. Om det er favoritt sjokoladebiter eller nettsteder vi besøker ofte, vi lagrer dem på en plass vi vet vi vil finne dem igjen.

Alle har et favorittnettsted eller kanskje flere også. Om det er en nettside med herlige middagsoppskrifter, gode treningstips eller en blogg vi liker å følge med på. Hva som ligger under dine favoritter gjenspeiler interessene dine og deg som person, kanskje mer enn hva vi tenker over.

Hele datamaskinen er bygd opp av favoritter

Du har kanskje ikke tenkt over det, men skrivebordet ditt er kanskje fylt med dine favorittprogrammer, en snarvei til Spotify, snarvei til Word eller en snarvei til bildene du har lagret på datamaskinen. Favorittene lagrer vi over alt på datamaskinen. I nettleseren ligger også våre favorittnettsteder, slik at vi enkelt kan finne dem igjen. Til slutt blir det en vane å besøke dem hver eneste dag. Spesielt gjelder dette de sosiale mediene, men også nettaviser eller kasinoportaler som norske-spilleautomater (http://www.norske-spillautomater.com/), for vi kan ikke gå glipp av noe som helst hvis de er viktige nok. Og viktige ting, de må være lett tilgjengelige. Hvor ofte er vi egentlig på Linkedin, Facebook, Twitter eller andre sosiale medier i løpet av en dag. Og hvilken avis kan du absolutt ikke gå glipp av på nett? Er det VG, Dagbladet eller Aftenposten?

Er det forskjell fra hjemme-PC’n og jobben?

Data og surfevaner til nordmenn er ganske like hjemme og på jobb. Ta en titt på skrivebordet ditt i kveld og noter deg hva du ser. Sammenlign skrivebordet eller nettleseren din på jobb. Du vil kanskje bli overrasket, for valgene vi gjør er stort sett like, om vi er på jobb eller hjemme.razer20laptop-large-100016095-large

 
 
 
Privacy Policy