App-utvikling for webdesignere

Oppdagelsesreiser for webdesignere

Make-Mobile-AppsHvis du har tatt utdanning eller kurs i webdesign, sitter du sikkert og tenker på hvordan du kan bruke den nye kunnskapen. En av de beste mulighetene enhver webdesigner har for øyeblikket, er å sette seg inn i utvikling av diverse apper til smarttelefoner og nettbrett. Dette er et stadig voksende marked, et marked som kommer til å utvide seg i alle mulige retninger de kommende årene. Dermed er det lukrativt å sette igang så fort man får muligheten. Apper brukes flittig av alle som eier en moderne mobiltelefon, og det antallet stiger med millioner av mennesker hvert eneste år. Her er noen gode eksempler på bransjer som alltid trenger flere apper;

Reiseliv

Folk elsker å reise, og med transportrevolusjonen vi har opplevd de siste årene er det ikke underlig at webdesignere har tjent store penger på utviklingen. De færreste tar med seg PC-en når de reiser, og mange velger å legge igjen den bærbare også. Hva har man dog alltid med seg, til enhver tid? Jo, mobilen. Og nettbrettet, den siste tiden. Nettbrett er jo som store mobiler, egentlig. Snakker vi reiser, er det TripAdvisor som regnes til å være den bredeste, mest brukbare appen der ute. Her kan du lese om alt fra reisetips og barer til transportmuligheter og anmeldelser av hotell. Samtidig velger mange å installere Booking og Skyscanner samtidig, slik at man kan booke hotell og kjøpe flybilletter på farten. Smidig, raskt og enkelt.

Underholdning

Apper med spill i fokus var blant de første til å invadere markedet, og i de siste årene har utviklingen tatt av helt. Folk spiller nonstop, fra morgen til kveld, så fort man har noen minutter til overs. Det kan være snakk om primitive spill som Fruit Ninja eller mer interessante spill som Quizkampen, der kunnskap står i sentrum. Voksne mennesker, spesielt her i Norge, foretrekker dog mobile casinoer. Ja, tenk det, nå om dagen kan man spinne hjulene på populære spilleautomater – uansett hvor man befinner seg. Dette er også et marked som kommer til å vokse med lynets fart i årene som kommer. Lønnsomt er det også!

Apper for lokale begivenheter

Kunne du tenkt deg å gå inn på mer tilpassede apper som gir brukerne et innblikk i det lokale livet på et visst sted, kan du se frem til uendelige mengder med oppdrag. Eller idéer – selvstendige webdesignere med gründeregenskaper kan tjene millioner på denne måten. En av de mest populære appene for Android- og iOS-enheter i Oslo nå om dagen er Tyggo, en lokal app med norske webdesignere bak spakene. Denne fokuserer på utelivet, restauranter i Osloområdet spesielt. En skikkelig god idé som tusenvis av innbyggere i Tigerstaden har ventet på. Det er fortsatt masse plass for lignende apper, altså kan dette være din sjanse til å klatre mot nye høyder i industrien av app-utvikling.

 
 
 
Privacy Policy